Bestel alvast uw catalogus voor de Eerste Bezichtiging en de Hengstenkeuring 2022

Het nieuwe traject voor hengstenselectie 2022 staat in de startblokken en start  op maandag 29 november met de Eerste Bezichtiging. Vijf dagen lang komen ruim 300 jonge hengsten bij Manege Gaasterland in Harich zich presenteren voor de Hengstenkeuringscommissie.

Livestream en – onder voorwaarden – publiek

Van ’s morgens 8 uur tot ’s avonds 18.00 uur is er livestream, vijf dagen lang, zodat alles voor iedereen waar ook ter wereld te volgen is. Zoals het nu (zaterdag 20 november) lijkt, is het met inachtneming van de coronamaatregelen mogelijk publiek te ontvangen, onder de bijkomende voorwaarde van vooraf aanmelden. Hierover volgt later meer informatie.

Bestelformulier catalogus

Wat u nu meteen al kunt regelen is het bestellen van de catalogus voor de Eerste Bezichtiging en u kunt zich ook al voor-inschrijven voor de catalogus van de Hengstenkeuring 2022. Twee vliegen in één klap, waarbij de catalogus voor de Eerste bezichtiging (€ 13 inclusief verzendkosten) inmiddels klaar is en die krijgt u na de bestelling zo snel mogelijk thuis toegestuurd. De catalogus van de Hengstenkeuring (€ 20 inclusief verzendkosten) volgt dan begin januari.

Klik hier door voor het bestelformulier.

Uw bestelling wordt in gang gezet na betaling. 

Vorig artikelIBOP Wergea: Esse en Denise Kroon, topscore voor Renske Carmen
Volgend artikelFTC St. Nic-dag 1: 15 door naar de volgende ronde