Centrale Keuring 2021: programma, alvast een catalogus bestellen en bezoekersinformatie

De Centrale Keuring komt eraan! Tussen 15 en 18 september is iedereen uitgenodigd in Harich bij Manege Gaasterland. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Vier dagen paardenfeest

De woensdag en donderdag staan in het teken van de halve finale van de Pavo Fryso Bokaal dressuur. Vrijdag is de dag van de jonge paarden, én de 4-6-jarige Stermerries. Ook de Nieuwe Ledendag staat vanaf 10 uur op het programma en ’s middags de Sport Matinee met prachtige finales tuigen en dressuur, en ook de presentaties zorgen voor mooie Friese paardensport.

Programma Centrale Keuring 2021

Wilt u informatie over het huren van een box, sponsormogelijkheden of uw eerste premie veulen nog aanmelden? Klik dan hier. 

Catalogus: bestel ‘m alvast!

Om goed voorbereid te zijn kunt u alvast een catalogus bestellen. Dat kan online. Enkele dagen voor de Centrale Keuring zal die catalogus bij u met de post bezorgd worden.

Klik hier om uw catalogus alvast te bestellen.

Informatie voor het bezoeken van de Centrale Keuring

Als organisatie kunnen we de Centrale Keuring in coronatijd alleen laten plaatsvinden onder een aantal voorwaarden. Dat betekent dat voor de entree op de Centrale Keuring er toegangseisen zijn. Voor zover het in onze mogelijkheden ligt hebben we dit zo simpel mogelijk gemaakt.  Klik hier voor de bezoekersinformatie van de CK2021.

Op woensdag en donderdag wordt bezoekers verzocht de 1,5-regel in acht te nemen en het coronabewijs (zie de bezoekersinformatie) mee te nemen. Op zaterdag is er voor iedereen een zitplaats en wordt ook het coronabewijs gevraagd voor toegang.

Vorig artikelLivestream fokdag Wolvega – 28 augustus
Volgend artikelMiranda Wulms over het opleiden van aanstormend talent Wubbo: ‘Vanaf het eerste moment was het al een fijn paard’