De CK 2022: zo ziet het programma eruit!

Foto: Karin Sevink

Het is aftellen naar de Centrale Keuring 2022 is begonnen. Hierbij een samenvatting van het programma, zodat u niets hoeft te missen.

Aanvullingen op de catalogus

Voor iedereen die een catalogus heeft binnengekregen, er zijn een aantal aanvullingen die via de volgende link: aanvullingen op Catalogus CK 2022 te bekijken zijn.

De online catalogus is helemaal bijgewerkt en die is te downloaden via de volgende link:
Klik hier voor de digitale catalogus 2022

Woensdag en donderdag: halve finale Pavo Fryso bokaal

Op woensdag 14 september staat de halve finale van de Pavo Fryso bokaal dressuuraanleg merries op het programma. Donderdag is het de beurt aan de hengsten/ruinen!

Vrijdag: de eerste keuringsdag

Op vrijdag 16 september is de eerste keuringsdag. Naast de veulens komen ook de enters en de twenters in de baan, én een rubriek met ruinen. In de derde baan komen de vier tot zesjarige Stermerries, én rubriek 8a, de Kroonmerries van vier tot zes jaar.
’s Middags is het al tijd voor de kampioenskeuringen van de jeugd.

Vrijdagmiddag: Sport matinee

Het sport matinee is op de vrijdag al een vast onderdeel geworden. De start is om 15.30 uur voor de verschillende finales voor de Pavo Fryso bokaal dressuur én tuigen. Nieuw in het programma is een afstammelingenshow van nakomelingen van Elias 494, Ulbrân 502 en Rommert 498.

Zaterdag: op naar de algeheel kampioen

Zaterdag 17 september wordt een mooie volle dag. De start is al om 8 uur en rond 18.00 uur zal bekend zijn welke merrie zich algeheel kampioen van de Centrale Keuring 2022 mag gaan noemen. Daar tussenin zijn twee banen in de ochtend vol bezet met driejarige merries, met zeven jaar en oudere Stermerries en met de Kroonmerries (rubriek b, c en d). Dan komt er ook antwoord op de vraag welke nieuwe Modelmerries er bijgeschreven kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de prachtige tuigrubrieken, de uitreiking van de Xerxina-trofee en de huldiging van de JongKFPS fokker van het jaar! Kortom: meer dan de moeite waard om naar Manege Gaasterland in Harich af te reizen.
De entree is gratis, en het parkeren ook!

Klik hier voor het complete programma van de CK 2022

 

Vorig artikelCorrie Rave over de halve finale van de Pavo Fryso bokaal: ’Ik verwacht hogere punten’
Volgend artikelFokdagkampioen Büdingen: Hiltsje Neeltsje B. (Felle 422) promoveert naar Kroon