Dubbelfraaie kalender: foto’s met Friese paarden steunen KWF kankerbestrijding

Op social media komen ze al volop voorbij: de prachtige foto’s met mooie Friese paarden en evenzo mooie mannen. Er is een prachtige, tijdloze verjaardagskalender in de maak. Een ‘musthave’ voor iedere Friese paardenliefhebber, vooral ook omdat de totale opbrengst wordt geschonken aan het KWF voor kankeronderzoek.

Eind 2020-begin 2021 klaar

Sabien Zwaga, Louwrens Mellema en fotograaf Ryanne Tigchelaar zijn de initiatiefnemers van dit prachtige project voor het goede doel. Afgelopen voorjaar waren ze met zijn drieën bij een fotoshoot en zo ontstond het idee van de kalender die naar verwachting eind 2020-begin 2021 klaar zal zijn. ‘We voelen de behoefte om iets te doen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte en dan wel op een positieve manier’, zo geven ze aan.

‘We wilden wat doen’

Kanker heeft een enorme impact op mensen. Dat ondervonden Sabien en Louwrens in hun persoonlijke leven. Sabien werd getroffen door borstkanker net nadat haar beste vriendin Marga de Wolff, de vriendin van Louwrens, begin 2019 aan kanker was overleden. ‘We wilden wat doen’, geeft Sabien in het kort de reden voor het maken van de kalender aan. ‘Het helpt ons bovendien in ons verwerkingsproces.’
De laatste shoots voor de kalender met ‘hunks’ en ‘horses’ vinden momenteel plaats. Naast Jelle de Jong, Stal Liano’s Thijs (Beart 411), Wylster 463, Ludo van der Weide, Wibald Z en Louwrens Mellema komen er ook Spaanse paarden op de kalender én wordt ook een aangespannen Fries paard vastgelegd op de gevoelige plaat. Verrassend dus!

Alvast bestellen

De kalender is nog niet klaar, maar het is al wel aan te raden een bestelling te plaatsen om er zeker van te zijn dat u zo’n verjaardagskalender meteen al in de eerste druk kunt bemachtigen.
Kijk hiervoor op de website KWFhorsekalender.