Judith Pietersen en Limited Edition in FRIESIAN PROMS

Judith Pietersen - Limited Edition NK Dressuur 2019 © DigiShots

Komende 9 en 10 januari zullen Judith Pietersen en Limited Edition (Uldrik 457) optreden tijdens de FRIESIAN PROMS 5th Edition.

Bijzondere paardenacts

Het muziek- en paardenspektakel voorafgaand aan de Hengstenkeuring krijgt steeds meer vorm. De meeste artiesten zijn geboekt. Met LORENZO, the flying Frenchman, en de populaire Limited Edition heeft de FRIESIAN PROMS bijzondere en aantrekkelijke paardenacts op het programma staan.

Glansrol De Stormruiter

In De Stormruiter vervulden Judith en Limited Edition ook al een glansrol en deden ze een kür op muziek. Tijdens het Europees Kampioenschap afgelopen oktober in Haskerhorne wisten Judith en Limited, met stamboeknaam Kanjer ter Meer, het zilver te winnen in de ZZ-Zwaar. Wat het paard van het jaar 2018 in Leeuwarden zal laten zien wordt binnenkort bekend. Eén ding is zeker: het wordt wederom een memorabel optreden.

Succesvol debuut Prix St. Georges

In de dressuurring zijn Judith en Limited succesvol. Op zondag 20 oktober maakten ze een succesvol debuut in de Lichte Tour. Tijdens de subtopwedstrijd in Houten haalden ze in de Prix St. Georges een score van 67,13%. Dat leverde een eerste plaats op in een sterk deelnemersveld, waarbij Limited een hele rij paarden van andere rassen achter zich liet. ‘Zo trots op Limited Edition.’

 

Vorig artikelInternationaal debuut Lisanne Veenje: ‘we waren een bezienswaardigheid’ (met video)
Volgend artikelBritt, Martha, Joyce en Marell op K&PP Platformavond