Jury bij het KFPS: iets voor jou?

Het KFPS is ter uitbreiding van het jurykorps op zoek naar enthousiaste personen (m/v) die willen worden opgeleid tot KFPS jurylid. Gaat je passie uit naar het Friese paard en met name naar de fokkerij en het beoordelen? Dan is dit je kans. Dit voorjaar start er een algemene opleiding tot jurylid bij de Koepel Fokkerij, waarin Nederlandse stamboeken samenwerken. Na het met goed gevolg afleggen van deze opleiding volgt een intern opleidingstraject bij het KFPS. Eerst start je als aspirant jurylid, met het uiteindelijke doel om volwaardig jurylid te worden.

Gevraagde competenties:

* Je hebt in het verleden de KFPS-cursus Beoordelen met goed gevolg afgerond of je beschikt over deze kennis
* Je bent communicatief sterk en positief ingesteld
* Je hebt passie voor de (Friese) paardensport en – fokkerij
* Je hebt inlevingsvermogen en overtuigingskracht
* Je bent in staat tot zelfreflectie
* Je bent een teamplayer
* Je bent loyaal naar de KFPS-organisatie (binnen en buiten de baan)
* Kennis van de moderne vreemde talen is een pré

Reageren voor 10 maart

Beschik je over bovenstaande competenties, stuur dan je motivatie en cv naar het KFPS voor 10 maart. De Inspectie en Greetje Swart, Manager Keuringszaken zullen de brieven beoordelen en volgen bij gebleken geschiktheid de uitnodigingen voor een gesprek. Daarna volgt een toelatingsexamen voor de opleiding bij de Koepel Fokkerij in de derde week van maart. De opleiding start aanstaande 28 maart.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Greetje Swart – 0512 52 38 88. Je motivatie en CV kun je sturen naar: greetjeswart@kfps.nl

 

 

Vorig artikelZilveren Zweep voor Kenna en Auke op tweede finaledag Horses2Fly KFPS Dressuurcompetitie
Volgend artikelToplijst merrie fokwaarden met Miranda, Yersie en Sanne op kop