Doe mee aan de KFPS beoordelingswedstrijd deel II

Hoe zou u een rubriek met Friese paarden ‘op tal’ plaatsen? Nu er geen fokdagen zijn, starten we met een reeks online beoordelingswedstrijden. Na elke wedstrijd worden de paarden toegelicht door de jury en maken wij de top 10 van deelnemers bekend. Elke wedstrijd kent een winnaar en wordt bekendgemaakt op deze site. We tellen alle winnaars aan het einde van het seizoen bij elkaar op en maken dan de overall winnaar bekend. Uiteraard is er voor elke winnaar een leuke prijs van het KFPS.

Klik hier voor de winnaar Deel I

Beoordelingswedstrijd deel II

Hieronder worden zes paarden voorgesteld, allen 3-jarigen. Netjes aan de hand, in stap en in draf.  Geef onderaan deze pagina aan in welke volgorde u ze zou plaatsen, vul het bericht verder in en druk op verzend. De sluitingstermijn van deze wedstrijd was 1 juli. Rond 15 juli komt wedstrijd nummer 3.
De jury heeft de paarden ook al geplaatst en zij gaan dit ook voorzien van uitleg. Degene die het dichtst bij de uitslag zit wint. Wanneer meerdere mensen dezelfde uitslag hebben wint degene met de beste toelichting.

Paard A

Video van Paard A / Horse A

Paard B

Video van Paard B / Horse B

Paard C

Video van Paard C / Horse C

Paard D

Video van Paard D / Horse D

Paard E

Video van Paard E / Horse E

Paard F

Video van Paard F / Horse F
Eerste plaats
Tweede plaats
Derde plaats
Vierde plaats
Vijfde plaats
Zesde plaats

Meer nieuws van phryso