KFPS Hengstenkeuring voor zaterdag 11 januari 2020 uitverkocht

Nog nooit heeft het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) 100 dagen voor aanvang van het evenement moeten aankondigen dat de kaarten voor de Hengstenkeuring  op zaterdag zijn uitverkocht.  De leden van het KFPS kregen eerst de keuze en hier is massaal gebruik van gemaakt en waren de eerste 10.000 tickets al verkocht. De openbare verkoop startte op maandag 30 september om 9 uur en binnen een uur waren de nog 550 beschikbare Hengstenkeuringskaarten voor zaterdag 11 januari verkocht.

FRIESIAN PROMS nog niet uitverkocht

De laatste jaren zijn de evenementen van het KFPS enorm in populariteit toegenomen. De Hengstenkeuring is steevast uitverkocht maar nog nooit zo vroeg voor aanvang van het evenement. Ook de muziek- & showavond FRIESIAN PROMS is erg populair en vliegen de tickets over de toonbank. Voor de FRIESIAN PROMS zijn meer kaarten beschikbaar en deze is dan ook nog niet uitverkocht maar dit ligt wel in de verwachting.

Populariteit van het Friese paard blijft groeien

Het concept zoals het KFPS haar evenementen neerzet is in trek en daarmee groeit ook de populariteit van ‘ons mooie Friese Paard’. Uit de gehele wereld komen meer dan 25.000 bezoekers naar dit unieke evenement wat in januari in het WTC Expo te Leeuwarden plaatsvindt.  Het programma van de Hengstenkeuring & FRIESIAN PROMS is interessant voor een brede doelgroep.  Overdag is de arena voor het Friese paard, met keuringen van jonge hengsten, een educatief programma en de traditionele Hengstenkeuring. In de avonduren wordt de arena omgetoverd tot een ware concertzaal volop muziek met live orkest en topartiesten als Marcel Veenendaal, leadzanger van Di-Rect, The BlueBirds met Elske DeWall en natuurlijk het Friese paard die ook als topartiest wordt neergezet.

Wilt u toch nog de sfeer komen proeven? Dat kan nog steeds. Voor de FRIESIAN PROMS 5th edition, zijn nog kaarten beschikbaar en omdat het een jubileumeditie is mag u bij aankoop van een ticket FRIESIAN PROMS, overdag tijdens de keuringsdagen op donderdag 9 of vrijdag 10 januari gratis naar binnen.  Kijk voor meer informatie over het programma en ticketing op www.kfps-presenteert.nl

Live uitzending Hengstenkeuring

Toch geen kaartje voor zaterdag 11 januari Hengstenkeuring? Niet getreurd. De Hengstenkeuring wordt zaterdag live uitgezonden via TV Omrop Fryslân & internet www.omropfryslan.nl .  Op zaterdag 11 januari kunt u een keuze maken om de keuring te volgen via Nederlands / Duits / Engels of Fries commentaar.  De Friesian Proms zal niet live worden uitgezonden maar uiteraard volgen er beelden na afloop van het evenement.

Vorig artikelKFPS Hengstenkeuring ongekend populair
Volgend artikelGjalt 426 naar nieuw hengstenstation in Duitsland