Laura, Shanika, Katoesja en Debby vanuit Zuid-Holland naar Hippiade

De outdoor regio kampioenschappen op 10 juli in Heerjansdam Zuid-Holland heeft voor vier combinaties een ticket opgeleverd voor de Hippiade.

Shanika en Ike reservekampioen L1

In de L1 was het reserve regiokampioenschap voor Shanika de Bruijn die met de vierjarige Sterhengst Ike van de Troostwijk (Alwin 486 x Tsjalle 454) slechts 0,5% achter de kampioen aankwam. Eén van de juryleden had zelfs het kampioenschap voor de combinatie in gedachten. Uiteindelijk kwamen ze uit op een gemiddeld percentage van 68,167%.
In de klasse L1 is er ook een uitnodiging voor Katoesja Kop die met WH Ulbe (Wimer 461) 65,750% liet noteren. Het afgelopen voorjaar waren Katoesja en Ulbe ook al geselecteerd voor het NK Indoor, toen nog in de B-dressuur.

Brons voor Laura en Floris

Een ticket voor de Hippiade is er ook voor Laura Roling die met Floris van de Terpen (Hessel 480) in de M1 het brons bemachtigde. Ze haalden een prachtige score van 69,25%, slechts 0,5% achter de koploper.
Debby de Graaf wist in de Z1- dressuur zich met Ster merrie Zerafina Black Stables (Bartele 472 x Olrik 383) nipt te plaatsen voor de finale bij de Hippiade in Ermelo. Ze haalden 62,357%, een mooie opsteker voor de amazone die pas haar eigen trainingsstal is begonnen.

 

Vorig artikelOndertussen bij Ester en Hessel in de stal
Volgend artikelLimited Edition overleden