Lisanne en Wirdmer live te volgen op Internationaal CDI*4

Lisanne Veenje - Wirmder Fané Boppelannensport CDI Exloo 2019 © DigiShots

Lisanne Veenje en Friesen Exclusiv Wirdmer (Wirdmer fan ‘e Boppelannen) rijden op zaterdag 29 augustus een Internationale Grand Prix wedstrijd in het Duitse Donaueschingen. De wedstrijd is via clipmyhorse.tv live te volgen.

Om 13.30 uur start de Grand Prix klasse waar Lisanne en Wirdmer zich gaan presenteren. De combinatie is om 14.15 uur aan de beurt, in een deelnemersveld met ruiters uit Duitsland, Finland, Oostenrijk, Zwitserland en Japen. Het is voor Lisanne en Wirdmer na de coronapauze weer hun eerste internationale optreden. Van haar voorbereiding in Duitsland heeft Lisanne al een kort filmpje op Facebook geplaatst.

Friezen Exclusiv Wirdmer

🇩🇪🐴Aangekomen in zuid Duitsland 4* CDI Donaueschingen 🐴🇩🇪Je zou toch denken dat de Friezen nu wel eens bekender worden, maar gelijk bij binnenkomst was de vraag al: Wat ga je rijden met je Fries?😅. Met mijn antwoord: Grand Prix, had hij al de eerste fans te pakken. Goede reis gehad en alles staat te klaar. De Vet check gehad, spiertjes los getraind en we zijn helemaal klaar voor onze 1e 4* Grand Prix. We doen ons best en gaan genieten(doen er al) 🥰Genieten met Friezen Exclusiv Wirdmer (fane boppelannen)Fam Prexl erg dankbaar voor deze kans 💪🍀Met dank aan alle voorbereidingen en materialen!:Voermeesters @dejongediervoeders Lamantia Couture Nederland PapingBorduurwerk JB StablesAnatomica Autobedrijfdehaan Veenje Pension- en Opfokstal Horses2FlyEn natuurlijk @Wesley Blaak Dienstverlening 😋

Gepostet von Lisanne Veenje Training & Instructie am Freitag, 28. August 2020