Nieuw: Phryso Masterclass!

Johan Hamminga

Phryso organiseert op vrijdag 24 april een Phryso Masterclass speciaal voor liefhebbers van Friese paarden. Topinstructeur Johan Hamminga en topamazone Judith Pietersen gaan in op het onderwerp gymnastiseren en losgelatenheid. De Masterclass vindt plaats bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren en start om 19.30 uur.

Theorie in praktijk

Onze Friese paarden vragen een eigen aanpak in de opleiding voor de dressuur. Judith Pietersen weet dat als geen ander. Ze komt met haar Friese paarden, vanzelfsprekend ook met Sport-Elite hengst Limited Edition (Uldrik 457), naar Lunteren om samen met Johan Hamminga in deze Masterclass de theorie in praktijk te laten zien. Ze nemen de toeschouwers mee in het gymnastiseren van de Friese paarden en het streven naar losgelatenheid. Tickets voor deze Masterclass zijn te verkrijgen via deze link.

Meerijden?

Naast het bijwonen van deze Masterclass is het voor een aantal Phryso-lezers/KFPS-leden ook mogelijk om mee te rijden. Stuur hiervoor een mail met video en motivatie naar phryso@mediaprimair.nl. Judith en Johan maken dan een keuze wie hun komt vergezellen op deze Masterclass.