Ondernemersavond: ondernemen, marketing en communicatie

Hoe kan ik internationaal gaan rijden en een sponsor vinden? Hoe verbeter ik mijn marktpositie en hoe zet ik mijn bedrijf goed op de kaart? Het antwoord op deze vragen wordt gegeven tijdens de ondernemersavond op vrijdag 27 september in Wapenveld.

Tips en trick’s, do’s and dont’s

‘Voor mensen die een hippisch bedrijf hebben of willen beginnen is deze avond een aanrader’, aldus Herman Wientjes, Grand Prix ruiter, instructeur, jurylid, én voorzitter van deze thema avond over marketing en communicatie. ‘Als ZZP-er, denk aan ruiters, amazones, instructeurs, hoefsmeden en therapeuten, is communicatie van groot belang’, weet Herman uit eigen ervaring. ‘Op deze avond zijn ervaren vakmensen bij elkaar die je verder kunnen helpen. Je krijgt tips en trick’s, leert over do’s and dont’s.’

Met en zonder social media

Wientjes ontvangt inspirerende gastsprekers die hun ‘sporen’ in de marketing en communicatie hebben verdiend. Zoals online marketing specialist Nathalie Peters, Caroline Verhoeve, communicatie specialist en hoofd parcoursbouwer, de gebroeders Wientjes die niet in het horecabedrijf van hun ouders zijn gestapt maar ieder hun eigen pad gevolgd hebben als ondernemer. Ze zijn succesvol, mét en zonder het gebruik van social media. Verder komen Liselotte Bosch en Marjon Pouw, content- en marketingmanager bij Pavo, vertellen hoe Pavo al 50 jaar een sterk merk is.
Voor meer informatie en tickets: www.edivorm-shop.nl/ondb/