Primeur voor de CK: de Nieuwe Ledendag

Alle nieuwe leden van het KFPS zijn vrijdag 17 september uitgenodigd op de Centrale Keuring in Harich voor de Nieuwe Ledendag die samen met het JongKFPS wordt georganiseerd. Deze dag staat bol van de leuke clinics en workshops, waar eigenlijk iedereen wel even een kijkje kan en mag komen nemen.

Ontvangst door de voorzitters

De Nieuwe Ledendag duurt van 10 tot 15.00 uur. Voorzitters van KFPS en JongKFPS Detlef Elling en Sietske Veenje hebben de nieuwe leden welkom geheten. Daarna volgen er interessante clinics – in de binnenmanege – over het beoordelen van Friese paarde, predicaten, keuringssysteem en primeren. Sabien Zwaga en Wil Thijssen zorgen voor de presentatie waarbij ook Louise Hompe aanwezig is om allerlei vragen te beantwoorden.

Gezondheid en sport

Het middagprogramma van de Nieuwe Ledendag bestaat uit kennisuitwisseling over de gezondheid van het paard, door dierenarts Tineke de Haan en Herman Wientjes zal een boeiende clinic verzorgen over de Pavo Fryso Bokaal, met Laura Roling en Oukje fan it Hiem en Esther Liano is er met Romi V. ‘t Hof ter Smissen.

Meet en greet met Hippiade kampioen

Hippiade kampioen Ito Werkman neemt ook een clinic voor zijn rekening. Met Jikke Tange en Chantal Hekkert als menners zal Ito zijn passie en enthousiasme voor het mennen overbrengen. Kortom genoeg reden om ook even een kijkje te nemen vandaag in de binnenbak in Harich.

Vorig artikelBlog Centraal Onderzoek: van fittest naar bosrit
Volgend artikelRens (Tiede 501) draaft lichtvoetig naar CK kampioenschap merrieveulens