Vacature: manager Communicatie & Verenigingszaken

Het KFPS is op zoek naar een Manager Communicatie & Verenigingszaken.
De manager Communicatie & Verenigingszaken is verantwoordelijk voor de communicatie van het KFPS naar haar leden. Het is een functie die een breed scala aan invalshoeken rondom communicatie, marketing én verenigingszaken combineert. De manager ondersteunt daarmee het bereiken van de doelen van de organisatie.

Organisatie evenementen

Vanuit verenigingszaken staan ledenbinding, -werving, cursusaanbod voor binnen- en buitenlandse leden, en commerciële zaken in het functieprofiel. Ook het (mede) organiseren van evenementen zoals de Centrale Keuring, de Hengstenkeuring, Friesian Proms én het nog vorm te geven KFPS-jubileum in 2024 zitten in het takenpakket. Naast zelf vaardig zijn met het maken van teksten, vervul je als manager vooral een coördinerende rol in de verschillende uitingen vanuit het KFPS zoals Phryso, kfps.nl, phryso.com en de nieuwsbrieven die in verschillende talen de wereld overgaan, waarbij de social media uitdrukkelijker verdere ontwikkeling vragen. Het mixen van verschillende communicatiemiddelen staat centraal in deze functie die ruimte biedt voor persoonlijke ontplooiing.

We zoeken:

* een enthousiaste, veelzijdige persoonlijkheid met een ‘hands-on’ mentaliteit
* teamplayer en netwerker die kansen ziet
* hbo werk- en denkniveau
* affiniteit met het (Friese) paard
* kennis van (verenigings)communicatie
* ervaring is prettig, maar niet noodzakelijk
* vaardig in woord en geschrift in het Nederlands en Engels (Duits, mogelijk ook Spaans zijn een voordeel)
* de functie is een baan voor 32 uur, met de mogelijkheid tot een fulltime dienstverband

We bieden:

Een prachtige uitdaging in een fijn team bij een dynamisch stamboek van het mooiste paard ter wereld. Naast uitdagend biedt deze zeer afwisselende functie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de verschillende disciplines bij een internationaal opererende vereniging. Het salaris is marktconform volgens de CAO Sport en afhankelijk van kennis en ervaring.

Belangstelling?

We nodigen je van harte uit om te reageren, graag voor 1 juli en via mail naar de manager Stamboekzaken en Financiën: Nynke Bakker, nynkebakker@kfps.nl
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met KFPS-directeur Marijke Akkerman (0512 523888).

Klik hier voor de advertentie manager Communicatie & Verenigingszaken

Vorig artikelLivestream Stal Sibma en Stal Gaasterland – woensdag 1 juni
Volgend artikelLocatiekeuring Stal Sibma: Linde fan Stal Sibma (Markus 491) Ster eerste premie