Wie wordt de opvolger van Denise Klap?

De fokdagkampioenen Oosterland 2021 met in het midden de gelukkige fokkers/eigenaren: Peter de Meulmeester en Denise Klap. (Foto: Daniëlle Vink)

Zaterdag 17 september wordt op de Centrale Keuring de prijs uitgereikt aan de beste Jonge Fokker van het Jaar 2022, met als hoofdprijs een gratis dekking ter waarde van 1000 euro gesponsord door het KFPS. Voor het JongKFPS is het de zevende keer dat deze waardering wordt toegekend, en aanmeldingen zijn nog welkom via deze link.

Fokkerij stimuleren voor jonge mensen

De Jonge Fokker Prijs is voor de jonge fokker die het afgelopen jaar de meeste successen heeft behaald met zijn/haar fokproducten. Met deze prijs worden jonge fokkers gestimuleerd om het beste uit hun gefokte paarden te halen en de fokkerij door te zetten. De beste jonge fokker van 2022 was Denise Klap, daarvoor werden ook al Marije Schreven, Antonia Derksen, Stan Derksen, Antoinet Michel en Jildert Herder gehuldigd.

Huldiging zaterdagmiddag op de Centrale Keuring

Op de zaterdag van de Centrale Keuring zal de prijs uitgereikt worden rond 16.30 uur, tussen de verschillende kampioenskeuringen door. Dat belooft dus een hele mooie middag te worden in Harich!

Vorig artikelVijf eerste premie veulens bij Stal fan de Kadyk
Volgend artikelStermerrie Otsje (Norbert 444) kampioen in Baar