Zangeres Samantha Steenwijk koopt Friese hengst

Een droom komt in vervulling voor Samantha Steenwijk, zo schrijft de zangeres die bekendheid kreeg door haar deelname in de Voice of Holland, op Facebook. ‘Vanaf mijn 7e ben ik een paardenmeisje, maar ik ben nog nooit in de positie geweest om er zelf een te kopen. Door de nare tijd waar we in zitten krijgen we allemaal andere inzichten; wat is nu echt belangrijk in het leven? En wat zijn eigenlijk mijn hobby’s? Nou….PAARDEN!’

4-jarige hengst

Samantha kocht bij Friesian Horses Hermes een 4-jarige hengst van 1.70 meter. Hij noemt haar zwarte parel -hoe kan het ook anders- Voice en hij is een zoon van Uldrik 457. ‘Eigenlijk té jong, té groot en te veel bravoure in zijn karakter voor wat ik zocht, maar tegelijk onwijs lief, werkwillig en gehoorzaam. Ik was in 1 klap verliefd!! Wat een beest! Ik kan niet beschrijven hoe blij en gelukkig ik ben met deze knapperd.’

Vorig artikelLivestream veulenkeuring De Nieuwe Heuvel en locatiekeuring Stal Chardon – 9 september
Volgend artikelAanlevering CO-hengsten – 8 september 2020